parket - 2bond

PARKETI ADMONTER 2BONDI profesionalci mogu da budu izbirljivi

Nova 2-slojna alternativa


Široka paleta boja i različite obrade površine, izuzetna širina poteza i elegantnost formata i, na kraju, najvažnije: ekološka alternativa tropskim vrstama drveta koja se postiže uz pomoć toplotne obrade, prednosti su kojima će novi Admonter parket 2bond – 100% evropski proizvod – osvojiti pre svega profesionalni krug ljudi kao što su arhitekte, parketari i stručnjaci iz područja građevine. Admonter 2bond je alternativa visokog kvaliteta i za privatnu stambenu gradnju.

Admonter 2bond je jedini profesionalni parket u obliku daščice za lepljenje koji se izrađuje u 14 različitih dekora i 5 različitih obrada površine – natur uljen, četkan i natur uljen, belo natur uljen, mat lakiran i četkan mat lakiran.

Kose ivice (V-fuga) za elegantniji izgled daske: 0,5 mm duboka V-fuga na uzdužnoj i poprečnoj stranici daske ističe poseban format 2bond-a i svake pojedinačne daske.

Odnos cene i kavliteta čini 2bond idealnom podnom oblogom za objekte velikih površina kao što su hoteli, ugostiteljski objekti, trgovački centri gde se moraju ispuniti posebni zahtevi.
 
parket - sistem spajanja pero+utor
sistem spajanja
pero+utor


parket - primjeren za podno grijanje
 
Uzorke linoleum podne obloge mogu se pogledati na našoj novoj web stranici www.Floor-Experts.rs
FLOOR EXPERTS BEOGRAD  |   Milutina Milankovića 9ž  |   t. +381 11 22 81 409  |  info@floor-experts.rs
FLOOR EXPERTS NOVI SAD  |  Futoški put 10  |  t. +381 21 47 90 612  |  info@floor-experts.rs
Posetite naš novi sajt www.Floor-Experts.rs