Parketi troslojni-Dream collection.   Parket dvoslojni-Style collection   Furnet podna obloga-Par-ky   Laminatni pod-Aqua-step

PARKETI DREAM COLLECTION

Mi se trudimo da izborom podne obloge Vaš karakter dođe do izražaja. Udobnost prostora u kom boravite u prvom redu zavisi od izbora pravog parketa.
 

PARKETI STYLE COLLECTION

Prema Vašem karakteru možete odabrati hladne i umirene, tople i šaljive, vesele i nestašne, divlje i hrabre, moderne ili tradicionalne parkete.

 

PODNE OBLOGE PAR-KY

je furnirska podna obloga sa tankim slojem pravog drveta, koji se zove furnir. Gornji sloj pravog drveta ima jedinstvenu teksturu, bogatu varijaciju boja...

 

LAMINATI AQUA-STEP

Voda na laminatnom podu nije više problem. Stručnjaci su pronašli Aqua-Step, vodootporan laminat. Postavljanje laminata možete ...
 

ČUDESNI PARKETI IZ CELOG SVETA


Parketi, laminati i druge podne obloge imaju veliki uticaj na kvalitet privatnih i poslovnih prostora. Zato želimo da Vas saslušamo, da Vam ponudimo savet i pomognemo pri donošenju odluke. Za Vas smo pripremili bogate kolekcije gotovih parketa i podnih obloga i možete birati, vodeći se svojim  potrebama.

U našim salonima u Beogradu i Novom Sadu naćićete uzorke rustičnih patiniranih podova, troslojih i dvoslojnih parketa, masivnog drveta i 350 različitih uzoraka laminatnog poda. Uzorci drugih podnih obloga, kao što su: pvc-vinil, linoleum, pluta, koža i na kraju, ali ne i manje značajne podne obloge za otvoren prostor, izabrani su sa brigom i pažnjom da bi zadovoljili različite ukuse i želje.

Naše podne obloge daju toplinu, mogu biti razigrane, maštovite, divlje, moderne i tradicionalne, rustične i patinirane, namenjene urbanim prostorima ili seoskim domovima.

Prepustite se osećanjima i izaberite parket, laminat ili neku drugu podnu oblogu s ukusom.
 

Prodaja i stručno postavljanje parketa, laminata i drugih podnih obloga sa garancijom.
 

Besplatna ponuda | Alpod

PARKETI MADE IN ITALY
Drvene podne obloge su prirodan material koji će Vašem domu doneti udobnost. Proizvod je višegodišnjeg istraživanja i konstantnih noviteta italijanskih preduzeća, koje prate zahteve tržišta.
več..


POSTAVLJANJE PARKETA

Parket možete polagati na bilo koju suvu, čistu, tvrdu i ravnu podlogu..
več.. 
FLOOR EXPERTS BEOGRAD  |   Milutina Milankovića 9ž  |   t. +381 11 22 81 409  |  info@floor-experts.rs
FLOOR EXPERTS NOVI SAD  |  Futoški put 10  |  t. +381 21 47 90 612  |  info@floor-experts.rs
Posetite naš novi sajt www.Floor-Experts.rs