Osvežite vaš dom: Iskoristite -10 % na sve parkete!

Pružamo vam sijajnu priliku da započnete novu godinu sa prelepim, kvalitetnim podovima. Odkrijte asortiman višeslojnih gotovih parketa i uživajte u njihovim nižim cenama.

Popusti nisu naznačeni na našem veb sajtu, zato vas pozivamo da odaberete podnu oblogu i pošaljete nam upit.

Kako do popusta?

Pružamo vam sijajnu priliku da započnete novu godinu sa prelepim, kvalitetnim podovima. Odkrijte asortiman višeslojnih gotovih parketa i uživajte u njihovim nižim cenama.

1. Proverite široki asortiman parketa (kliknite na dugme “izaberite svoj parket“).

2. Izaberite parket.

3. Pošaljite upit.

Sniženje svih parketa pošalji upit

Želite ličnu konsultaciju?

Ljubazno ste pozvani i u najbliži Alpod salon, gde će vas naši konsultanti stručno posavetovati i ponuditi vam najbolje podne obloge za vaše želje i novac. 

Možete nas naći na sledećim lokacijama:

Novi Beograd: Milutina Milankovića 9ž
Novi Sad: Futoški put 10

5 razloga da posetite salon Alpod

1. Lični kontakt i saveti stručnjaka:

Stručni konsultanti u Alpod salonima su iskusni i obučeni da pomognu kupcima da izaberu podnu oblogu. Putem ličnog kontakta, možete dobiti dragocene savete prilagođene vašim potrebama, željama i finansijskim mogućnostima. Savetovanje uživo takođe daje bolju predstavu o proizvodima i njihovom izgledu u realnom okruženju.

2. Sveobuhvatan prikaz proizvoda i poređenje:

Poseta salonu vam omogućava da pregledate i uporedite različite vrste podova, kao što su parket, laminati, vinil , plutu ili deking kao i da direktno uporedite teksturu, boju, kvalitet, instalaciju i cenu. To omogućava informisaniju odluku.

3. Pomoć u estetskim odlukama:

Estetika je jedan od ključnih faktora prilikom odabira podne obloge, pošto utiče na izgled cele prostorije.    Specijalisti u Alpod salonima vam mogu pomoći da uskladite podove sa nameštajem ili stepenicama i vratima, uz celokupan dizajn sobe. Mogu vas upoznati i sa linijom parketa Four Seasons, sa kojom možete u potpunosti dizajnirati parket po vašoj želji.

4. Saveti o predviđenoj upotrebi:

Različiti podovi su pogodniji za određene prostorije ili namene. Naši prodajni specijalisti vam mogu pomoći da odaberete podnu oblogu koja će vam najviše odgovarati u zavisnosti od korišćenja prostorije, na primer, u zavisnosti od intenziteta upotrebe ili potrebe za otpornošću na vodu ili jednostavnošću održavanja.

5. Ušteda i ponuda:

Stručnjaci u Alpod salonima pomažu klijentima da shvate razlike u cenama između različitih tipova podova, kao i da daju savete o najboljoj vrednosti za određeni budžet. Oni takođe nude mogućnost pregleda već sniženih proizvoda, što omogućava dodatnu uštedu. Takođe vam predstavljaju pogodnosti prilikom naručivanja proizvoda sa montažom, gde je, pored finansijske uštede, prednost takođe pouzdano i profesionalna montaža i garancija.

Pre posete salonu, možete napraviti uži izbor već na našem sajtu, proveriti ponudu parketa i naručiti informativnu ponudu.

Pozivamo vas da se pridružite našim zajednicama na društvenim mrežama, gde smo u toku sa vama – sve vesti, pogodnosti, saveti i sjajni projekti. Jednim klikom možete nam se pridružiti na Instagramu ili Facebooku.

Vaš Alpod