Alpod je na srpsko tržište je uveden 2005, poznat pod imenom Floor Experts. Lepo vas pozivamo da nas posetite u našim salonima podnih obloga u Beogradu i Novom Sadu kako biste se uverili da hodate samo po najboljim mogućim podovima.

Alpod nudi širok spektar visokokvalitetnih drvenih podnih obloga. Naši proizvodi su izvoženi u 40 zemalja širom sveta, i sa redovnim ponudama novih proizvoda, pružamo kupcima najbolje podne obloge.

Zahvaljujući našim dobavljačima iz Evrope, Južne Amerike i Azije, nudimo najobimniji izbor visokokvalitetnih, ekološki i tehnološki naprednih proizvoda.

Alpod je vlasnik prepoznatljivog brenda podnih obloga FLOOR EXPERTS®.

PARKET

Naše najprodavanije kolekcije parketa su:

 

FOUR SEASONS je posebna kolekcija Alpoda sa konceptom personalizacije parketa, gde kupac može izabrati parket koji najbolje odgovara njegovim potrebama i vizualnom izgledu. Pogledajte >>

LAMINAT

Kreirali smo 3 kompletne kolekcije laminatnih podova Floor Experts, koje su sve proizvedene od evropskih proizvođača:

VINIL

Takođe se ponosimo našim kolekcijama vinil podova Floor Experts

 

Pored laminatnih, parketnih i vinil podova iz našeg vlastitog brenda Floor Experts, takođe nudimo i druge vrste podova:

 

Kombinacijom najvećeg izbora, brze isporuke, fer i profesionalnog savetovanja, kao i pružanjem stručne i sveobuhvatne instalacije, pomažemo kupcima da izaberu optimalno rešenje za podne obloge. Godine iskustva, stručni saveti i profesionalna instalacija, kao i garancija na materijale i usluge montaže, glavna su garancija sigurnog rada i zadovoljstva kupaca. Težimo doslednom postizanju najboljeg odnosa cena/kvalitet – za najbolju vrednost uloženih sredstava.

 

Floor Experts by Alpod

 

Relax, we have it