LVT podovi su najkvalitetnija vrsta vinil podova i oponašaju izgled podnih obloga višeg cenovnog ranga, po vrlo pristupačnim cenama.

Raznovrsna ponuda

U ponudi se nalaze LVT podovi u imitaciji pločica, drvenih obloga i kamena. LVT podove odlikuje realni vizualni prikaz, jednostavna ugradnja i visok nivo udobnosti.

LVT odoleva svim pritiscima

LVT pod je jak, ali pruža ugodnu temperaturu i prijatan osećaj pod nogama nezavisno od vremenskih prilika. Vinil je otporan na kratkotrajna izlaganja vodi, što ga čini savršenim za kuhinje ili druge prostore sa velikim prometom, kao što su dnevne sobe, hodnici, kancelarije i enterijeri ugostiteljskih objekata.

LVT pod nudi izdržljiv, zaštitni gornji sloj koji odoleva ogrebotinama, oštećenjima i mrljama, izuzetno se lako čisti što ga čini savršenim za užurban životni stil vaše porodice.

Mali troškovi održavanja

LVT podovi ne samo da spadaju u povoljniju opciju, već će i troškovi održavanja biti veoma mali – jer ukoliko bude potrebe za zamenom dela podne obloge, zamena je jednostavna i ne košta puno.

Winflex Home

Winflex Pro

Winflex Pro click

Luksuzni vinil podovi – dizajn i izdržljivost

Podovi od LVT-a ili luksuzni vinil podovi su vinilne podloge napravljene od različitih slojeva koji ih čine jednim od najtrajnijih i najsvestranijih materijala za podove.

Luksuzni vinil podovi nude najviši nivo dizajna i izdržljivosti koji je dostupan u kategoriji vinil podova. Ovaj materijal je kreiran za zaštitu poda, posebno u prostorijama koje imaju veliki promet. Luksuzni vinil podovi obloge su odličan izbor za one koji ne žele da se vezuju za jedan izgled, već žele da vremenom menjaju dizajn prostorija.

Isplativost LVT-a

Cena LVT-a je toliko pristupačna da ćete se morati zapitati zašto ih niste kupili pre. Ne samo što je LVT izuzetno isplativa opcija za pod, već je i luksuzna vinilna pločica odlična alternativa drugim materijalima za podove koje može oponašati, poput tvrdog drveta.

LVT podne obloge – ugradnja

Nakon što odaberete svoj e LVT podne obloge, postoji nekoliko različitih mogućnosti ugradnje koje možete odabrati. Preporučujemo da pronađete lokalnog stručnjaka za podove koji će vam pomoći u postavljanju. Međutim, LVT podne obloge spadaju u vrstu koja je jedna od najjednostavnijih za ugradnju, što znači da uz pravilne instrukcije, postavku moćete izvršiti i sami.

Karakteristike LVT podova

LVT podovi su dostupni u imitaciji drveta, pločica i kamena. Tradicionalni LVT drveni podovi su u potpunosti vodootporni. LVT podovi od porculana i keramičkih pločica otporni su na habanje i biće izuzetno izdržljivi. Konstruisani kameni LVT podovi su takođe vodootporni i lako se čiste.

Održavanje LVT podova

Kada je u pitanju održavanje LVT podova, sve što je potrebno jeste da samo obrišete ili površinu bez obzira na nered koji se nalazi na podu.

Životni vek

Luksuzni vinil podovi imaju prosečan životni vek od 25-30 godina. Ovi podovi mogu izdržati velike potrebe komercijalnog poda, a da pritom ne izgube na elegantnom izgledu. Luksuzni vinil podovi su savršena opcija za sve koji traže dugotrajni materijal za podove za sve prostore u vašem domu.